.

.

Комплет За Лежишта И Заптивки на Тркала за ктм SX-F Фабричко Издание 2012-

Комплет За Лежишта И Заптивки на Тркала за ктм SX-F Фабричко Издание 2012-

DEN 1507.36

Од стока
Достапно.

Комплет За Лежишта за Тркала со заби за замена на истрошените лежишта на тркалата., Лежиштата имаат двојни заптивки за усни што ја чуваат нечистотијата, водата и другите остатоци.Прецизност произведена за исполнување или надминување на оем стандардите.За Мотоцикли, комплетот ќе вклучува доволно лежишта и заптивки за поправка на едно тркало. Комплет За Лежишта за Тркала со заби за замена на истрошените лежишта на тркалата. Лежиштата имаат двојни заптивки за усни што ја чуваат нечистотијата, водата и другите остатоци. Прецизност произведена за исполнување или надминување на оем стандардите. За Мотоцикли, комплетот ќе вклучува доволно лежишта и заптивки за поправка на едно тркало.

За производот

Купувачите избираат и