.

.

Wi Филтри - Тешки Филтер Монтажа База, на 1

Wi Филтри - Тешки Филтер Монтажа База, на 1

DEN 399.84

Од стока
Достапно.

Викс Филтер Монтажа База. Филтрацијата е основа на ефективна програма за одржување, помагајќи им на опремата да остане поблиску до новата состојба подолг временски период. Филтрацијата е повеќе од филтри. Викс дополнителните предмети вклучуваат основи, конектори, помошници за инсталација, обвивки за филтри за воздух, чинии, дополнителни адитиви, мерачи на притисок и комплети за тестирање. Овие ставки помагаат во инсталацијата на филтерот, го продолжуваат корисниот век на траење или обезбедуваат податоци за да помогнат во одредувањето на ефективниот работен век. База за 24006, 24027, 24347, 24348 Филтри За Гориво или База за 51453 Хидраулична Апликација (1 во.влезот и излезот) УЛ Одобрени. Викс База 24001. База за 24006, 24027, 24347, 24348 Филтри За Гориво. Или База за 51453 Хидраулични Апликација (1 во.влез и излез). УЛ Одобрени.

За производот

Купувачите избираат и