.

.

Премиум компатибилна замена на кертриџот за тонер за кертриџ Ricoh - цијан со висок капацитет

Премиум компатибилна замена на кертриџот за тонер за кертриџ Ricoh - цијан со висок капацитет

DEN 1.33

Од стока
Достапно.

Компатибилен со висок квалитет RICOH 820024 кертриџ за тонер гарантирано да се изврши со ласерските печатачи RICOH. Го заменува оригиналниот (OEM) RICOH 820024 тонер кертриџ. Направено од фабрика за рака со внимание на контролата на квалитетот и само со користење на компоненти со највисок квалитет за да се обезбедат отпечатоци за квалитет близу ОЕМ. Овој компатибилен за кертриџот за тонер RICOH 820024 е произведен на истиот квалитет и спецификациите на приносот на страницата како оригиналниот бренд што го заменува. Иако овој кертриџ не е направен или одобрено од RICOH, тој им нуди на клиентите економска алтернатива на скапите касети OEM Ricoh 820024 и е загарантирано. Ова не е оригинален кертриџ за брендови, тој е компатибилен или преработен кертриџ. Оваа премиум компатибилна замена на кертриџот за тонер за кертриџ Ricoh 820024 - цијан со висок капацитет. Премиум Квалитет. Категорија : повторно воспоставени / компатибилни касети. Го заменува Ricoh 820024.

За производот

Купувачите избираат и