.

.

Комплет За Завртки За Покривање на вентилот одговара: 1966 - ДОЏ ПОЛНАЧ, 1966-ДОЏ КОРОНЕТ

Комплет За Завртки За Покривање на вентилот одговара: 1966 - ДОЏ ПОЛНАЧ, 1966-ДОЏ КОРОНЕТ

DEN 302.24

Од стока
Достапно.

3 Л 1977 ДОЏ МАКСИВАН 8 Цил 7.2 Л 1967,1974 ДОЏ Коронет 8 ЦИЛ 7.3 Л 1970-1971 ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР 8 Цил 6.6 Л 1966-1977 крајслер Њујоркер 8 ЦИЛ 7. Заменски Завртки; Челик; Црна Завршница; за Употреба w/PN[890006 B]; Хардверски Комплети Достапни Во Сребрена или Црна Завршница сите наидовме на овој проблем работејќи на нашиот проект. Одговара Изберете : 1966-1971 ДОЏ ПОЛНАЧ 8 Цил 6.Вентил Покритие Болт Комплет; [8] 0.6 л 1966-1971 Доџ Монако 8 ЦИЛ 6.3 Л 1966-1971 КРАЈСЛЕР ЊУПОРТ 8 Цил 6.2 л 1977-1978 ДОЏ КАРИ ВАН 8 ЦИЛ 7. Холи на спасување со хардверски комплети за капакот на замена на вентилот за нашите популарни комплети за покривање на фабрикувани вентили.2 Л 1975-1978 КРАЈСЛЕР Кордоба 8 ЦИЛ 6.2 Л 1976 ДОЏ ВАН 8 ЦИЛ 7.3 Л 1966,1968-1971 ДОЏ КОРОНЕТ 8 Цил 6. Одите до копче работи со ставање на вашиот трик во потрага фабрикувани капаци вентил назад на главите и тоа се случува! Испуштате машина за перење или повеќе подлошки, испуштате завртка во бездната на заливот на моторот и не можете да ја најдете, или имате една од оние навистина убави продавници со одвод на подот, а завртката и/или подлошките паѓаат во одводот, никогаш повеќе да не се видат. Хардверски Комплети Достапни Во Сребрена Или Црна Завршница; Комплетите Вклучуваат Завртки И Подлошки Со Правилна Големина Дополнителни Функции Заврши : Црна.2 Л 1972-1973,1976-1977 доџ монако 8 цил 6,6 Л 1972-1978 КРАЈСЛЕР ЊУПОРТ 8 ЦИЛ 6,6 Л 1966-1975 КРАЈСЛЕР ИМПЕРИЈАЛ 8 ЦИЛ 7,2 л 1966-1971 ДОЏ ПОЛАРА 8 ЦИЛ 6,3 л 1972-1973 ДОЏ ПОЛАРА 8 ЦИЛ 6,6 Л 1978 КРАЈСЛЕР нов јоркер 8 цил 6.2 Л 1972-1974,1976-1978 ДОЏ Д-СЕРИЈА 8 ЦИЛ 6.6 л 1974-1975,1978 Доџ Монако 8 ЦИЛ 7.6 л 1976-1978 доџ В-СЕРИЈА 8 Цил 6,6 Л 1967-1969 ДОЏ ДАРТ 8 ЦИЛ 6,3 Л 1972-1973,1975-1976 ДОЏ КОРОНЕТ 8 Цил 6,6 Л 1970-1971 ДОЏ Д-Серија 8 Цил 6,3 Л 1975 ДОЏ В-СЕРИЈА 8 ЦИЛ 7,2 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ја ВАШАТА возило до нашиот додаток за вклопување за проверка.

За производот

Купувачите избираат и