.

.

Џеј Фридман -- Вага За Гитара И Мелодични Обрасци: Чекори за Совладување на Таблата

Џеј Фридман -- Вага За Гитара И Мелодични Обрасци: Чекори за Совладување на Таблата

DEN 189.92

Од стока
Достапно.

Оваа безвременска книга ги истражува големите, малите и миксолидијанските ваги на јасен и информативен начин кој е совршен за секој гитарист. Дијаграмите и вежбите со прсти ги детализираат суптилните разлики и сличности во оваа често погрешно разбрана област на музика. Оваа безвременска книга ги истражува големите, малите и миксолидијанските ваги на јасен и информативен начин кој е совршен за секој гитарист. Дијаграмите и вежбите со прсти ги детализираат суптилните разлики и сличности во оваа често погрешно разбрана област на музика. Џеј Фридман Мелодични Обрасци На Скали За Гитара : Чекори за Совладување на Таблата.

За производот

Купувачите избираат и