.

.

Шорелин Критан Екстра девствената маслиново масло торба во кутија

Шорелин Критан Екстра девствената маслиново масло торба во кутија

DEN 447.68

Од стока
Достапно.

Сега е најдобро време да го додадете крајбрежјето екстра девственото маслиново масло во вашата дневна диета и да уживате во повеќе од она што животот има да го понуди. Висок во фенолни антиоксиданти маслиново масло се произведува само еднаш годишно во текот на зимските месеци. Ова обезбедува маслиновото масло да остане во својата најнова состојба 5 пати подолго отколку кога се чува во кој било друг сад. Патувам во Грција секоја година во февруари за лично да го надгледувам квалитетот на маслиновото масло што се обработува и да се уверам дека е најубаво достапно на пазарот денес.7 (почетен тест на 0,43%) 4. Тоа е 100% природен прв печат / ладен печат 3. Хипократ, пионер на медицинска наука, стана свесен за диеталните придобивки од екстра девственото маслиново масло пред милениум пред еден милениум. "Ниска киселост (0,43%). Пиканте" залак "во задниот дел од грлото. Торбата во системот за кутии му овозможува на корисникот да го распредели маслиновото масло без да го изложи остатокот од тоа на штетните ефекти на влагата, кислородот, сончевата светлина или топлината. Според меѓународните трговски стандарди кои се однесуваат на маслиново масло, екстра девственото маслиново масло е маслото добиено од плодот на маслиновото дрво само со механички или други физички средства под особено термички услови, кои не доведуваат до интеракции во маслото и кое има Не поминал никаков третман, освен миење, сертификација на демантација и филтрација. Кога екстра девственото маслиново масло е ново и свежо, може да се смета и за лесно маслиново масло. Само првото/ладно притиснато маслиново масло може да се етикетира „„ Екстра девица ““ и само брегот може да ви понуди најдобро во таа категорија.

За производот

Купувачите избираат и