.

.

Платформа Обред 350; Прекинувач Засилувач

Платформа Обред 350; Прекинувач Засилувач

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Платформа Обред 350 Коло Прекинувач 50 Засилувач.Прекинувач за инсталирање мотори за тролање и макари. Автоматски ќе се ресетира. Вклучува навртки, подлошки, хардвер за монтирање и прстенест терминал со 8 мерачи. Атрибути : Опис = 50 Засилувач Платформа Обред 12/24 Волти Морски Прекинувач Со Автоматско Ресетирање : за инсталирање на тролинг мотори и макари. Автоматски ќе се ресетира. Подобро од осигурувач што може да дува. Вклучува навртки, подлошки, хардвер за монтирање и терминал за прстен со 8 мерачи.

За производот

Купувачите избираат и