.

.

LD Компатибилен 200xL 14L со висок принос жолт кертриџ за Officeedge Pro4000, Pro5500 и Pro5500TT

LD Компатибилен 200xL 14L со висок принос жолт кертриџ за Officeedge Pro4000, Pro5500 и Pro5500TT

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Заштедете уште повеќе со нашиот компатибилен кертриџ. Оваа листа содржи жолт кертриџ со висок принос со висок принос. Зошто да платите двојно повеќе за името на брендот 200 XL кертриџ кога нашите компатибилни материјали за печатач даваат одличен квалитет за дел од цената? Нашите компатибилни касети за се поддржани од целосна гаранција за задоволство од 2 години 100% . Затоа, зачувајте сега и заштедете уште повеќе! Оваа ставка работи во следниве печатачи на службеници : Pro4000, Pro5500, Pro5500t. Забележете, пакувањето на мало може да варира и оваа ставка ќе работи само со печатари купени во Соединетите држави и Канада. Принос на страница : 1.600 рок на траење : 24-36 месеци. Употребата на компатибилни касети и материјали не ја поништува гаранцијата за печатачите. За употреба во следниве печатачи на службена должност : Pro4000, Pro5500, Pro5500t.

За производот

Купувачите избираат и