.

.

Полиспорт Горна Вилушка Чувари Жолта За КТМ LC4-ЕКС 1997-1998

Полиспорт Горна Вилушка Чувари Жолта За КТМ LC4-ЕКС 1997-1998

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Горниот Заштитник На Вилушката е пластичен дел со висока отпорност на удар за да ги заштити горните цевки од петел или карпи. Инсталацијата е брза и лесна со повторно употребливи пластични врски за кабли. Ќе одговара на вилушки со различна големина на дијаметар (од 50 до 60мм). Пластичен штитник со висока отпорност на удар. Целосна заштита на горните цевки за вилушка. Лесна и брза инсталација. Лесна и брза инсталација. Ги одржува горните цевки на вилушката да изгледаат како нови.

За производот

Купувачите избираат и