.

.

Акцент На Шарпи Хајлајтери Што Се Повлекуваат, Врв На Длето, Флуоресцентна Розова, Бо од 12

Акцент На Шарпи Хајлајтери Што Се Повлекуваат, Врв На Длето, Флуоресцентна Розова, Бо од 12

DEN 109.60

Од стока
Достапно.

Привлечете внимание на важни информации во белешки, текст и документи со Нагласувачи што Се Повлекуваат Шарпи. Флуоресцентната розова боја го олеснува читањето на истакнатиот текст и нагласувањето на важните пасуси. Овие шарпи хајлајтери користат мастило со Низок мирис, Штитник за Размаска што брзо се суши за да помогне да се спречи размачкување при истакнување преку мастила со пенкало и маркер (оставете го мастилото да се исуши пред да се истакне). И дизајнот што се повлекува спречува сушење на вашите хајлајтери и овозможува полесно складирање. Акцент На Шарпи Хајлајтери Што Се Повлекуваат, Врв на Длето, Флуоресцентна Розова, Кутија од 12.

За производот

Купувачите избираат и