.

.

Раселин 953БЗ-КРАНК 17 Леано Алуминиумско Тркало, КРАНК БРОНЗА 17Х8. 6Х139. + Одговара изберете: 2015-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К ЛТ, ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К1500

Раселин 953БЗ-КРАНК 17 Леано Алуминиумско Тркало, КРАНК БРОНЗА 17Х8. 6Х139. + Одговара изберете: 2015-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К ЛТ,

DEN 2.00

Од стока
Достапно.

КРАНК БРОНЗА 17Х8, 5 6Х139, 7 +18мм Раселин 953БЗ-КРАНК 17" Леано Алуминиумско Тркало, КРАНК БРОНЗА 17Х8, 5 6Х139, 7 + 18мм. Цврст сплит В-зборуваше дизајн со цврста карактеристика на прстенот на монистра. Изграден од тежок алуминиум А356. Дизајниран да биде едно од најсилните достапни тркала. Одговара Изберете : 2011,2013,2015-2018,2021-2022,2024 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К1500 ЛТ 2001.2003.2005-2006.2012.2014 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО К1500 2009-2010,2019-2020 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО Ц1500 ЛТ 1999-2000,2002,2004,2007-2008,2023 ШЕВРОЛЕТ Силверадо Ц1500 2013 ТОЈОТА ТАКОМА ДВОЈНА КАБИНА 2006 ТОЈОТА ТУНДРА ДВОЈНА КАБИНА СР5 1996.1998.2001-2002.2014 ТОЈОТА ТАКОМА 2005-2007,2009-2012 ТОЈОТА ТАКОМА ПРИСТАП КАБИНА 2013-2016,2018,2021 ГМЦ СИЕРА К1500 СЛЕ 2011,2019-2020,2022-2023 ГМЦ СИЕРА Ц1500 СЛЕ 2008 ТОЈОТА ТАКОМА ДВОЕН КАБИНА ДОЛГ КРЕВЕТ 2017 ГМЦ СИЕРА К1500 СЛТ 2015 ТОЈОТА ТАКОМА ПРИСТАП КАБИНА/ТРД ПРО 1996,2000 - 2001,2003,2005,2007,2014 ШЕВРОЛЕТ Тахо Ц1500 1995,1997,1999-2000,2003-2004 ТОЈОТА ТАКОМА ХТРАКАБ 2009-2010,2012 ГМЦ СИЕРА Ц1500 2003-2010 ТОЈОТА 4РУНЕР СР5/СПОРТ 2001-2005 ТОЈОТА ТУНДРА ПРИСТАП КАБИНА СР5 1997-1999,2002,2004,2006 ШЕВРОЛЕТ ТАХО К1500 2000 ТОЈОТА ТУНДРА СР5 2019 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО ЛД Ц1500 Лт 1988-1999 шевролет ГМТ-400 К1500 1989-1999,2008 ГМЦ СИЕРА К1500 2006-2009 ХАМЕР Х3 2016,2018 ТОЈОТА 4РУНЕР Ср5/ограничено/СР5 ПРЕМИУМ И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

За производот

Купувачите избираат и