.

.

Повторно воспоставен од сет на дополнителни касети со висок капацитет: Вклучува црна, цијан, магента, жолта боја

Повторно воспоставен од сет на дополнителни касети со висок капацитет: Вклучува црна, цијан, магента, жолта боја

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Заштедете уште повеќе со нашите 10 дополнителни кертриџ со висок капацитет поставен за серијата T127. Овој сет вклучува 4 црни T127120 (T1271), 2 Cyan T127220 (T1272), 2 магента T127320 (T1273) и 2 жолти касети T127420 (T1274). Зошто да платите двојно повеќе за касетите за печатачи на Brand Name OEM T127 црна и боја, кога нашите резерви за повторно воспоставено производство на печатачот даваат одлични квалитетни резултати за дел од цената што нашите касети за преработување на Brand Replement за печатачите се поддржани од нашите. Значи, зачувајте сега и заштедете уште повеќе за употреба во следниве печатачи : Stylus NX530, NX625, Workforce 3520, 3530, 3540, 7010, 7510, 7520, 60, 545, 630, 633, 635, 645, 840 & 845. Користете во : работна сила WF-3530, работна сила 545, работна сила 840, работна сила 845, работна сила WF-7010, работна сила 633, работна сила WF-7520, Workforce 60, Stylus NX530, Работна сила 630, Работна сила WF-3520 WF-3540 All-in-One, Workforce WF-7510, Workforce 635, Stylus NX625, Workforce 645 . 100% задоволство од задоволството и доживотно време. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата за печатачот.

За производот

Купувачите избираат и