.

.

36 W 26 H Vertical Gable Vent: Недовршен, функционален, мазен бор Gable Vent W Brick Click Face Face Face

36 W 26 H Vertical Gable Vent: Недовршен, функционален, мазен бор Gable Vent W Brick Click Face Face Face

DEN 3.00

Од стока
Достапно.

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството Rustic Collection Collection на производот. Ние исто така може да направиме производи до вашите точни спецификации. Автентични детали и занаетчиство. Направен од најдобрите северни шуми. Доаѓа комплетно со скрининг на метал за да ги задржи надворешните елементи каде што припаѓаат. Достапно во груба пила или мазна. Може да се обои или да се обои.

За производот

Купувачите избираат и