.

.

Карингтон чај смирувачки хербален кофеин бесплатно - КТ проток преку торби со чај

Карингтон чај смирувачки хербален кофеин бесплатно - КТ проток преку торби со чај

DEN 62.72

Од стока
Достапно.

Чајот од Карингтон се обиде да обезбеди високо квалитетни специјализирани чаеви по цени што се достапни за масите. Бидејќи здравствените придобивки од чајот и конкретно зелениот чај стануваат признати од јавноста, чајот од Карингтон е подготвен да ја фати лојалноста на потрошувачите во сите социоекономски категории. Чајот од Карингтон е посветен на развојот, производот и маркетингот на природни и здрави производи за живот што може да им се достави на потрошувачот со акцент на квалитетот, услугата и вредноста. Иновацијата за разлики во чајот Карингтон и претприемачкиот дух нè водеа додека работиме напорно за да го донесеме здравствениот свесен, селективен и скромен потрошувач квалитетен производ. Вкусната комбинација на камилица, лимоноса, шпирминт и валеријански хербали создаваат мирно и смирувачко искуство. Карингтон чај смирувачки билки е без кофеин и совршена релаксирачка традиција на спиење. Чај од Карингтон? Смирувачки хербален кофеин бесплатно . сите природни . чајни торби . нето wt . 0,64 мл (18,0 g) . Кошер.

За производот

Купувачите избираат и