.

.

Белешки За Предавање Во Компјутерската Наука: Напредок Во Криптологијата-Крипто: 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Криптологија, Крипто, Санта Барбара, Кал?

Белешки За Предавање Во Компјутерската Наука: Напредок Во Криптологијата-Крипто: 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Криптологија,

DEN 1047.52

Од стока
Достапно.

4-томните комплети LNCS 13507, 13508, 13509, 13510 ја сочинуваат судиската постапка на 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Криптологија, КРИПТО 2022, која се одржа во Санта Барбара, КАЛИФОРНИЈА, САД, во август 2022 година. Вкупно 100 трудови вклучени во постапката беа разгледани и избрани од 455 поднесоци. Трудовите беа организирани во следните актуелни делови : Криптанализа; случајност; квантна криптографија; напредни системи за шифрирање; безбедни пораки; нула знаење базирано на решетки; потписи базирани на решетки; блокчејн; теорија на кодирање; криптографија со јавен клуч; потписи, идеализирани модели; пониски граници; безбедни функции за хаш; пост-квантна криптографија; симетрична криптанализа; тајно споделување и безбедна повеќепартиска пресметка; уникатни теми; Симетрична Клучна Теорија; нула знаење; и потписи на прагот. Белешки за предавања Во Компјутерски Науки : Напредок Во Криптологијата-Крипто 2022 : 42-та Годишна Меѓународна Конференција За Криптологија, Крипто 2022, Санта Барбара, Калифорнија, Сад, 15-18 август 2022 година, Постапка, прв Дел (.

За производот

Купувачите избираат и