.

.

Лиен Алуминиумски Раб ТВБРК СЛВ МИР ЛИЦЕ , 1880БРК325112С72

Лиен Алуминиумски Раб ТВБРК СЛВ МИР ЛИЦЕ , 1880БРК325112С72

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Веруваме дека нашите тркала прават повеќе отколку само да го направат светот поубав. Ќе откриете дека нашите тркала се извонредни по нивниот бескомпромисен квалитет, прецизно инженерство, напредни материјали и револуционерни производствени процеси како и за нивните прекрасни дизајни. Тоа е она што не мотивира. Ние веруваме дека можеме да направиме разлика, не затоа што тоа ќе ни помогне да продадеме повеќе тркала, туку затоа што е важно за нашите клиенти и за секој што вози на нашите производи. Тоа е повеќе од внимателно напишана изјава за мисијата. Никогаш не престануваме да се обидуваме да направиме подобро утре од она што го направивме денес. Секогаш постои подобар начин да им служите на клиентите. Не сакаме компромис затоа што понекогаш нема простор за грешка. Секогаш ќе можеме да дизајнираме подобри производи отколку што имаме денес. Ние веруваме дека секогаш постои подобар начин. Тоа може да биде подобар дел, подобри гуми или друга линија во критичен агол. Тоа е нашето чувство за погрешно и правилно. TSW Фрлија Алуминиумски Раб ТВБРК 18 X8 5 X112 SLV MIR ЛИЦЕ 32 MM, 1880 BRK325112 S72. Тоа е она во што веруваме. 1880БРК325112С72. 5х112 шема на завртки. Повеќето од нашите сопствени тркала ги земаат своите имиња од големите тркачки места во светот. Никогаш не престануваме да туркаме. Можеби затоа што нашите корени се во трки, знаеме дека колку и да сте брзи денес, сепак можете да одите побрзо. СЕДИШТЕТО НА ТСВ Е Во Калифорнија и им служи на клиентите ширум светот. Ние веруваме дека квалитетот е важен. Веруваме дека тркалата се безбедносни критични производи и дека треба да бидат дизајнирани да ја носат тежината на возилата што се возат на нив.

За производот

Купувачите избираат и