.

.

Кертриџ VXAtape V

Кертриџ VXAtape V

DEN 2.33

Од стока
Достапно.

За да ја искористите високо напредната ТЕХНОЛОГИЈА VXA, потребен ви е подеднакво напреден медиум за складирање податоци. VXAtape користи Напредна метална испарена (AME) технологија развиена специјално за да ја испорача издржливоста и капацитетот потребни за ленти со високи перформанси.- ШКУ : Касетите Ing4407 Exabyte VXAtape се совршено надополнување на VXA технологијата. Тие ги обезбедуваат потребните карактеристики потребни за Дискови Со Ексабајт лента, автоматско вчитување и библиотеки. За да ја искористите високо напредната ТЕХНОЛОГИЈА VXA, потребен ви е подеднакво напреден медиум за складирање податоци. VXAtape користи Напредна метална испарена (AME) технологија развиена специјално за да ја испорача издржливоста и капацитетот потребни за ленти со високи перформанси. Со рок на траење од 30 години и минимален век на употреба до 500 употреби, VXAtape AME има значителни предности во однос на конвенционалните метални честички (MP) медиуми со одреден век на траење од 100 употреби.

За производот

Купувачите избираат и