.

.

Гребени Дрвја, 2,5 до 3

Гребени Дрвја, 2,5 до 3

DEN 120.96

Од стока
Достапно.

Без разлика дали создавате професионален архитектонски модел, бајковита градина или сложена куќа за кукли, Wee Scapes нуди реални висококвалитетни архитектонски производи за моделирање за креативци од секаков вид. Овие економични дрвја доаѓаат во комплет со основа; тие се создадени со употреба на 3-Д, пластична техника на обликување што резултира со гранки што допираат во четири насоки. Цврст, Претходно склопен, Реален.

За производот

Купувачите избираат и