.

.

Етикети за кодирање во боја на Ејвори, разновидни метални бои, 3 4 круг, ракопис, етикети 0,05lb

Етикети за кодирање во боја на Ејвори, разновидни метални бои, 3 4 круг, ракопис, етикети 0,05lb

DEN 71.36

Од стока
Достапно.

Овие етикети за кодирање во боја на Ејвори доаѓаат во пакет од разновидни метални бои и можат да се користат за создавање на вашата организација и системи за идентификација. Тркалезните етикети од 3/4 "цврсто се држат на различни површини и лесно се отстрануваат кога веќе не е потребно. Повикајте внимание на документи, инвентар, производи за продажба, календари за планери и повеќе. Ракопис само со постојан маркер или пенкало. Организирајте ги вашите проекти со Стилски изглед. Повикајте внимание на документи, инвентар, производи за продажба, календари за планер и повеќе. Ракопис само со постојан маркер или пенкало. 0,05 lb.

За производот

Купувачите избираат и