.

.

Сиера РК Мека Точка Рокер Прекинувач-Исклучување-На Еден Пол

Сиера РК Мека Точка Рокер Прекинувач-Исклучување-На Еден Пол

DEN 1.67

Од стока
Достапно.

Прекинувачот За Рокери Сиера РК40390 има некорозивна пластична конструкција, црни активатори со црна предна плоча, сребрени контакти, терминали за месинг сечила, независно пилотско светло што осветлува кога панелот е вклучен и меко рефлектор што помага да се зачува ноќното гледање. Сиера Рокер Прекинувач. Стил : Осветлена Мека Точка Карпа. Сиера дел број : РК40390. Функција за префрлување : Вклучено-Исклучено-МАЈКА На Еден Пол. Оценето : 20 Засилувачи на 12 ВДЦ.

За производот

Купувачите избираат и