.

.

Кит и Кристин Гети-Мисијата Химна: Соочување Со Задача Недовршена

Кит и Кристин Гети-Мисијата Химна: Соочување Со Задача Недовршена

DEN 2.33

Од стока
Достапно.

(Свето Фолио). Соочувањето Со Задача Недовршена е најновиот албум од истакнати модерни писатели на химна, Кит и Кристин гети. Албумот, кој е шампион на собраниското пеење и мисија, го следи радикалниот пример на химната "Соочувајќи Се Со Задача Недовршена," препишана од неговата оригинална верзија од 1931 година, каде што нејзиниот итен повик ги поттикна поединците, семејствата и црквите на глобално сведочење. Овој студиски албум го прикажува бендот На гети, конгрегациското пеење во живо и свежите глобални звуци, како и гостувањата На Лејдисмит Блек Мамбазо, Фернандо Ортега, Џон Патитучи, Крис Томлин и уметници од целиот свет. Оваа колекција на песни 30 ги вклучува сите песни од албумот плус уште 14 химни за мисии организирани за пијано И глас, вклучувајќи ја и насловната песна и : За Каузата * Тој Ќе Ме Држи Брзо * Животот Високо Името На Исус * Живи Води * Господ Е Моето Спасение * О Црква Се Јавуваат (Произлезе, Сјај) * Ние Веруваме (Апостолска Вера) * и повеќе. Кит и Кристин Гети-Мисијата Химна : Соочување Со Задача Недовршена (Мека).

За производот

Купувачите избираат и