.

.

Дијамантска Група Од Валтера Производи DG72623VP Замена НА Сијалицата ЛЕР-Повеќенасочна Употреба Странична Монтажа

Дијамантска Група Од Валтера Производи DG72623VP Замена НА Сијалицата ЛЕР-Повеќенасочна Употреба Странична Монтажа

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Повеќенасочното светло има луменска излезна вредност од 215. ТЕМПЕРАТУРАТА НА ЛЕР е поставена НА 5500К Дневна Светлина. Продаден како пакет од двајца. Целосно затемнет со ЛЕР компатибилни затемнувачи. Продаден како пакет од двајца. Температура : 5500К Дневна Светлина. 215 Лумен Излез. Содржи заштита за скокови и бранови на напон. Целосно затемнет со ЛЕР компатибилни затемнувачи.

За производот

Купувачите избираат и