.

.

Оригинални Делови МУ Пумпа За Гориво И Модул За Сензор За Ниво со Заптивки Одговара изберете: 2000-БУИК ЛЕСАБРЕ, 2001-КАДИЛАК ДЕВИЛ

Оригинални Делови МУ Пумпа За Гориво И Модул За Сензор За Ниво со Заптивки Одговара изберете: 2000-БУИК ЛЕСАБРЕ, 2001-КАДИЛАК

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Гм Вистински Делови Модул Пумпа За Гориво Склоповите се дизајнирани, конструирани и тестирани според ригорозни стандарди и се поддржани од Џенерал Моторс. Овие склопови на модули помагаат да се испорача гориво до инјекторите за гориво на вашите возила, обезбедувајќи стабилно, сигурно снабдување со гориво на моторот на вашите возила. Гм Оригиналните Делови се вистинските делови за ОЕ инсталирани за време на производството Или потврдени Од Џенерал Моторс за гм возила. Некои Гм Оригинални Делови можеби порано се појавиле Како Оригинална Опрема ACDelco GM (OE). Склопување На Модулот За Пумпа За Гориво. Гм-препорачан дел за замена за оригиналната фабричка компонента на ВАШЕТО гм возило. Дизајниран за оптимизирање на животниот век на пумпата и намалување на бучавата од пумпата за гориво. Помага да се обезбеди сигурно снабдување со гориво на делот за замена препорачан од моторот на вашето возило за оригиналната фабричка компонента на вашето гм возило. Гм Инженерите дизајнираат и потврдуваат делови за ОЕ специјално за вашето возило Шевролет, Буик, ГМЦ или Кадилак. Одговара Изберете : 2000-2003 БУИК ЛЕСАБРЕ 6 Цил 3,8 Л 2001-2002 КАДИЛАК ДЕВИЛ 8 Цил 4,6 Л 2000.2003 КАДИЛАК ДЕВИЛ 8 Цил 4,6 Л 1998-2003 БУИК ПАРК АВЕНИЈА 6 Цил 3,8 Л 2000-2003 ПОНТИЈАК БОНЕВИЛ 6 Цил 3,8 Л 2001-2002 КАДИЛАК СЕВИЛЈА 8 цил 4,6 Л 2001-2002 ОЛДСМОБИЛ АУРОРА 6 Цил 3,5 Л 2003 КАДИЛАК СЕВИЛЈА СЛС 8 цил 4,6 Л 1998-2000 КАДИЛАК СЕВИЛЈА СТС 8 Цил 4,6 Л 1998-1999,2003 ОЛДСМОБИЛ Аурора И Повеќе - ДОДАЈ вашето возило до нашиот додаток за вклопување за проверка.

За производот

Купувачите избираат и