.

.

премиум меур пораки 10.5 во 16 во - # пакет. бели само-печат обложени пликови. лесни, водоотпорни заштитни торби за испорака за додатоци, накит и козметика

премиум меур пораки 10.5 во 16 во - пакет. бели само-печат обложени пликови. лесни, водоотпорни заштитни торби за испорака

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Изберете ја големината што одговара на вашите потреби и испраќајте со доверба. Вашите деликатни предмети ќе бидат заштитени од испакнатини, удари и грубо ракување, осигурувајќи дека ќе пристигнат во беспрекорна состојба. Откако ќе се запечати, силното лепило обезбедува очигледно затворање, што ви дава мир на умот дека вашите предмети ќе бидат нивната дестинација без мешање.

За производот

Купувачите избираат и