.

.

Ravensburger Animal Planet, Bengal Tiger

Ravensburger Animal Planet, Bengal Tiger

DEN 223.84

Од стока
Достапно.

Нежниот и моќен бенгалски тигар како што никогаш порано не сте го виделе. Оваа премиум загатка од 1000 парчиња од Равенбургер се одликува со сопствениот картон на Равенгургер и прекрасна слика без сјај. Изработен од процес на сечење кој сè уште се потпира на рачно изработени алатки и со највисок квалитет на материјали, брзо ќе видите зошто загатки на Равенсбургер се препознаваат ширум светот како меѓу најдобрите. Одликувајќи се со технологијата на Soft Click на Равенсбургер. Големина на сложувалка : 27 x 20. Равенсбургер животински планета, Бенгал тигар Број на парчиња : 1000. Препорачана возраст : 12-15 година. Број на парчиња : 1000. Препорачана возраст : 12-15 година. Тема/Предмет : Animalивотно. Материјал за производи : картон. Материјал за производи : картон. Тема/Предмет : Animalивотно.

За производот

Купувачите избираат и