.

.

Каскадија, Наградувана Игра На Табла Поставена На Северозападниот Дел На Пацификот, Гради Коридори На Природата, Привлекува Диви Животни, На Возраст Од 10+, 1-Играчи,

Каскадија, Наградувана Игра На Табла Поставена На Северозападниот Дел На Пацификот, Гради Коридори На Природата, Привлекува

DEN 207.84

Од стока
Достапно.

Одете на Патување До Северозападниот Дел на Пацификот додека се натпреварувате да создадете најхармоничен екосистем Во Каскадија! Вртењата се едноставни-изберете сет за плочки/токени и ставете го секој во вашиот екосистем што се шири. Заработете поени со исполнување на целите на дивиот свет и создавање на најголемите ходници на живеалишта. Со променливи голови за постигнување, секоја игра На Каскадија носи нова просторна загатка на вашата маса! Проучете Ги Каскадските живеалишта и дивиот свет за да стекнете достигнувања додека пешачите низ пејзажот за да станете Каскадски Биолог! Во оваа игра за поставување плочки со 1-4 играчи за возраст од 10 и повеќе години! Каскадија е прекрасна просторна загатка игра. Одете на Патување До Северозападниот Дел на Пацификот додека се натпреварувате да создадете најхармоничен екосистем Во Каскадија!. Вртењата се едноставни-изберете сет за плочки/токени и ставете го секој во вашиот екосистем што се шири. Заработете поени со исполнување на целите на дивиот свет и создавање на најголемите ходници на живеалишта. Со променливи голови за постигнување, секоја игра На Каскадија носи нова просторна загатка на вашата маса!. 1-4 играчи, со време за поставување од 5 минути и време за играње од 30-45 минути оваа игра обезбедува многу забава!.

За производот

Купувачите избираат и