.

.

Виктор 61-10602-00

Виктор 61-10602-00

DEN 3.33

Од стока
Достапно.

За безбедно, трајно макро и микро запечатување и заштита од гориво, нафта, вода и анти-замрзнување, дихтунзите на главата на цилиндерот на Виктор Рајнц даваат оптимална услуга. Дихтунзите на Виктор Рајнц доставуваат докажана сила и отпорност на екстремни температури и притисоци со големо согорување, а инженерите на Виктор Рајнц ги избираат најефикасните материјали и дизајни од глобалните ресурси на Дана Инкорпорирани. Виктор 61-10602-00.

За производот

Купувачите избираат и