.

.

Стил на пекари 6. ft. Мулти-намена за тркалачки челик со капки од 1000 фунти

Стил на пекари 6. ft. Мулти-намена за тркалачки челик со капки од 1000 фунти

DEN 2975.84

Од стока
Достапно.

Се сеќавате кога можете да достигнете нови височини? Индустрискиот скеле со капки со капацитет од 1000 фунти ве носи таму каде што никој не поминал порано. Насликајте ја страната на куќата. Зачувајте мачка од дрво како пожарникар од датира семејна драма. Секој сака пожарникари. Поставете ја платформата од 28 x 67 инчи на која било од дваесет и пет можни опции за висина која се движи од 27 инчи до 71 инчи (со запирања на секои два инчи на патот). Платформата се справува со 1000 рамномерно распоредени килограми за да обезбеди максимална поддршка за вас и вашите алатки. Четирите тркала за вртење вклучуваат конструкција на топката за долг животен век, заедно со сопирачките за да се спречи скелето да се движи и скуси во средина на работа. Поставете втора единица на врвот за платформа висока над 12,5 стапки со комбиниран вкупен капацитет на тежина од 1500 фунти. И, затоа што станува збор за WEN производ, скелето за капки за капитал од 1000 фунти е поддржано од двегодишна гаранција, национална мрежа на квалификувани техничари за услуги и пријателска и корисна телефонска линија за клиенти. Се сеќавате кога би можеле да стигнете до недостапни? Запомнете Вен. Подготвени за работното место : ги исполнува стандардите на ОСХА и АНСИ. Зачува до 1000 фунти луѓе, алатки и материјали. Стабилен дизајн им овозможува на две единици да се комбинираат за платформа висока над 12 метри. Карактеристики 25 различни опции за висина кои се движат од 27 до 71 инчи. Кастрите за вртење користат засилени сопирачки и дизајн на топка за долг животен век.

За производот

Купувачите избираат и