.

.

Авто Делови Алтернатор П Н: 210-Одговара изберете: ДОЏ РАМ 1500, ОВЕН 1500

Авто Делови Алтернатор П Н: 210-Одговара изберете: ДОЏ РАМ 1500, ОВЕН 1500

DEN 3.00

Од стока
Достапно.

Премиум јадра и прецизни одредници за склопување НА ОЕ; Дизајн за исполнување на исцрпувачките барања за топлина и електрична енергија; Првпат Вклопувањето обезбедува совршено монтирање без проблеми со усогласување на ременот/макарата; Придобивки.ДЕНСО Авто Делови Алтернатор П/Н : 210-1171 Алтернатор Ремисес а нојф. Преработените алтернатори НА ДЕНСО минуваат низ исцрпувачки процес. Денсо алтернаторите За Прв Пат Ги исполнуваат или надминуваат сите стандарди на производителот, правилно се монтираат со минимум проблеми со инсталацијата и обезбедуваат години на сигурна услуга. Прстените за лизгање на роторот се врзуваат за завршна површина од 8 микрони, со истекување ограничено на 20 микрони, минимизирајќи го абењето и абразијата на четката.

За производот

Купувачите избираат и