.

.

Animoes Animoes

Animoes Animoes

DEN 319.84

Од стока
Достапно.

Animoes ја зема класичната игра на Доминос и им олеснува на децата уште на три години да играат. Наместо точки, секоја машина за миење садови безбедно, преголемо (4 x 2) парче содржи симпатични животински ликови со кои се совпаѓаат децата додека играат. Animoes нуди уникатен пресврт на крајот од играта. Првиот играч што ги играше сите свои аними се врти на таблата Спинер. Ако спинерот се спушти на патка, следниот играч мора да се однесува како патка .. чука како патка, да оди како патка и направи се што тој/таа мисли дека би направила патка. Тоа е одличен начин да се стави крај на играта Смеење! Квалитетните парчиња се преголеми (4 x 2) и се безбедни машини за миење садови! За 2 - 6 играчи, на возраст од 3 и повеќе години. Награда за одобрување! Animoes Animoes Препорачана возраст : 3 година. Препорачана возраст : 3 година. Играчка за опасност од гушење содржи мермер : Бр. Залута опасност мали делови : Бр. Игра Тема : Забава. Играчка за опасност од гушење е мала топка : Бр. Играчка за опасност од гушење содржи мала топка : Бр. Опасност за гушење : Не. Играчка за опасност од гушење е мермер : Бр. Балон за опасност од гушење : Не.

За производот

Купувачите избираат и