.

.

Ангели без лица

Ангели без лица

DEN 290.72

Од стока
Достапно.

Забелешка : Многу од инструментите на Рони, дадени на Дан и Дебра од сопругата на Рони, Сузан, откако ќе се намалат смртта од компликациите на мултиплекс склероза, може да се слушнат низ целиот диск. Повикот на музичката сцена во Остин Тексас беше премногу гласен и силен за овој музички човек да го игнорира. Троја штотуку ги заработи своите господари на филозофија од Универзитетот во Мисури. Дебра бас играчот Хардин, е роден Нов Мексиканец .

За производот

Купувачите избираат и