.

.

Garmin n��vi 1390t автомобилски навигатор

Garmin n��vi 1390t автомобилски навигатор

DEN 5919.20

Од стока
Достапно.

N��VI 1390 T пакува големи карактеристики во тенок дизајн. Ултра-тенкиот навигатор вклучува асистенција на лентата со спој, преоптоварени мапи за Северна Америка или Европа, бесплатни сигнали за сообраќај, повик без раце и Ecoroute за да се пресмета поефикасна рута за гориво. Garmin N��vi 1390 T Автомобилски навигатор паметно контролни функции со говорна линија. Интегрирани уреди на звучникот за да се овозможат моќни функции. Beе бидете самозадоволни да ги истражувате мапите на екранот 4.3 ". Поставете го преносен автомобилски преносен GPS Navigator и носете го лесно со вас цел ден.

За производот

Купувачите избираат и