.

.

За Бранителот На Кан-Ам Армортех Тешка Предна Лева БИОГРАФИЈА Должина На Оската

За Бранителот На Кан-Ам Армортех Тешка Предна Лева БИОГРАФИЈА Должина На Оската

DEN 4783.68

Од стока
Достапно.

Армортех Бренд Тешки, Хромолија Челик Пред; Лево CV Оска Опис : - Комплетна Вратило-Преголеми 42 Cr Хромолија Челик Шахти кои ја зголемуваат силата за над 15%.- HD 20 Cr Mn Ti Кафези, поцврста, поголема јачина што конкурентите 20cr Кафези.- Преголемите Надворешни Зглобови и подобрените Внатрешни Зглобови имаат агол на замав до 45*.- Подобрени материјали и производствени процеси за намалување на триењето и абењето.- Долготрајни Tpe Чизми и HD ОТК Стеги за подобрена сила и издржливост.- Високи Перформанси Моли Маст, дизајниран да се истакнува во екстремни услови.Гаранција6 Месец Гарантифото Можеби не е точна претстава за Производот Компатибилни Апликации за овој дел : Напред-Лево16-17 Може-Ам Дефанзивец 80016-17 Може-Ам Бранител 1000 Армортех Бренд Тешки, Хромолен Челик Пред; Лево БИОГРАФИЈА Оска.

За производот

Купувачите избираат и