.

.

Ксенон воздушна брана; Уретан;

Ксенон воздушна брана; Уретан;

DEN 1.33

Од стока
Достапно.

Браник Валангаиар Дамаир Дам; Уретанот; Карактеристики : Компонентите се стилизирани за да одговараат на вашето возило, подготвено за компонентата на сликата, доаѓа со инструкции за инсталација, кои се насликани за да се совпаднат со возила, заживеани животни гарантиксин / американска корпорација за измислица (AFC) произведуваат квалитетни инјектирање на инјекција со низок притисок, обликувано полиуретско автомобилско стајлинг делови и компоненти за двете апликации OEM и нашите линии за производи за задниот дел. Ние работиме со алатки, производство и административни услуги од 37.500 квадратни метри објекти во Јужна Калифорнија, вклучувајќи целосна шема и одделение за мувла. Ние, исто така, инвентар над 500 индивидуални калапи. Компанијата е формирана во 1973 година и произведува полиуретански делови од 1980 година. Нашите пријатели нè познаваат како Ксенон, изречена Зи-не. Заработивме репутација како лидер на нашиот пазар со едноставна вера и филозофија. ".. Квалитетот започнува со одличен дизајн " на AFC, ние ги имаме најдобрите дизајнери во нашето поле создаваат визуелно возбудливи производи за подобрување/подобрување на дизајните на OEM. Ние дизајнираме квалитет "во " нашите производи и сме горди што произведуваат најдобри производи во нашата индустрија. Ние се стремиме да ги третираме нашите клиенти и добавувачи со праведност и чесност. 1998 - 2002 Chevy Camaro - Камаро.

За производот

Купувачите избираат и