.

.

Вкусен чистач за CLI-8BK, црно

Вкусен чистач за CLI-8BK, црно

DEN 0.33

Од стока
Достапно.

Оваа ставка е за кертриџ за чистење. Ако вашите глави за печатење се затнат како резултат на употреба, можете да возите 1 од овие касети за чистење и да извршите циклус на чистење на главата во вашиот печатач и да отпечатите неколку страници за да ја добиете течноста за чистење да работи низ печатачот. Ако вашите глави за печатење се затнат како резултат на употреба, можете да возите еден од овие касети за чистење и да извршите циклус на чистење на глава во вашиот печатач и да отпечатите неколку страници за да ја добиете течноста за чистење да работи низ печатачот. Со вклучување на печатачот и потоа исклучете еднаш на ден, вашиот печатач е подготвен да направи циклус на чистење и го одржува тече низ главите за печатење, спречувајќи затнувања. Потоа, вратете се на вашата кертриџ за украсување храна и вратете се на печатењето. Ако го оставите печатачот во мирување премногу долго, течноста од касетите може да испари малку, оставајќи зад себе депозитите што можат да ги кристализираат и да ги затнат главите за печатење на печатачот. Ако го оставите печатачот во мирување премногу долго, течноста од касетите може да испари малку, оставајќи зад себе депозитите што можат да ги кристализираат и да ги затнат главите за печатење на печатачот. Декорациите за храна се прават со боење на храна базирана на вода; Тие вклучуваат шеќер и боја. Решението за чистење на брендот е храна и има за цел да се користи на печатач кој е посветен за печатење на украси за храна. Не користете касети за чистење или решение за чистење од извори кои не го назначуваат решението за чистење како „храна од храна“.

За производот

Купувачите избираат и