.

.

Eryвори Трајни Прстен Врзивно Средство, 2 Аранжман Прстени, Црна Врзивно Средство

Eryвори Трајни Прстен Врзивно Средство, 2 Аранжман Прстени, Црна Врзивно Средство

DEN 2.33

Од стока
Достапно.

Страниците лежат рамно со прстени поставени наназад. Врзивно средство се одликува со дизајн На Дурахинг кој е посилен трае подолго и се спротивставува на кинење и Траење што ги прави страните и горниот дел поподвижни за да се спротивстават на разделувањето. Организирајте и обезбедете хартија со два внатрешни џебови. Врзивото има пошироки предни и задни панели за целосно покривање на стандардните разделувачи и заштитници на листовите. Дурахинге" дизајнот е посилен, трае подолго и се спротивставува на кинење, а функцијата Дураж" ги прави страните и горниот дел поподвижни, обезбедувајќи поголема отпорност на разделување.

За производот

Купувачите избираат и