.

.

фишер-никелодеон блејз & чудовиште машини, лесен возач зег возило

фишер-никелодеон блејз & чудовиште машини, лесен возач зег возило

DEN 343.84

Од стока
Достапно.

со лесен возач зег, децата го истражуваат принципот на осветлување на стеблото. Секој сет на патеки и Лесно возачко возило се продаваат одделно и подлежат на достапност. кога светлосен возач ќе ги вклучи светлата за брзина за ноќен трик, тоа е осветлување! вашето дете може да собере други лесни возила за возачи и да ги закачи тунелите едни на други и на други комплети за патеки за пожар за повеќе ноќни трки. Со Лесен Возач Зег, децата го истражуваат принципот НА Осветлување на СТЕБЛОТО. SKU : ADIB01 JA5 XHI2 Некој ги исфрли светлата во Градот Оска, па останува На Блејз и Monster machines да ја осветли ноќта и да го спаси денот. вашето дете исто така може да го трча низ неговиот специјално дизајниран тунел што доаѓа со возилото.некој ги исфрли светлата во оската сити, па тоа е до пламен и чудовиште машини за да ја осветли ноќта и да го спаси денот. Кога Лесен Возач ќе ги вклучи Светлата За Брзина за ноќен трик, тоа е осветлување! Вашето дете може да собере други Лесни возила За Возачи и да ги закачи тунелите едни на други и на други комплети за патеки За пожар за повеќе ноќни трки. Осветлувањето е кога нешто е осветлено, како кога ќе ги вклучите светлата во просторијата за да биде посветло. секој сет на патеки и лесно возачко возило се продаваат одделно и подлежат на достапност. овој лесен возач зег чудовиште камион е опремен со бркање брзински светла кои светат низ неговата проѕирна шасија кога вашето дете ќе го преврти. Овој Лесен Возач зег чудовиште камион е опремен со Бркање Брзински Светла кои светат низ неговата проѕирна шасија кога вашето дете ќе го преврти.

За производот

Купувачите избираат и