.

.

Трим колекција Трим во бело насликано - 1 2 3 4 90

Трим колекција Трим во бело насликано - 1 2 3 4 90

DEN 1.33

Од стока
Достапно.

Трим 0,5 "x 90 "/компјутер, 25 парчиња/КТ четвртина рунда бело обоено обликување е подготвено за сликање.Инсталационата совет : Бидејќи овие обврзници од дрво се направени од природен материјал, варијацијата во дрво жито и бојата во различни парчиња е да се очекува. Без разлика дали сакате или униформа или вариран изглед помеѓу вашите лајсни и тротоарите, предлагаме да го имате инсталаторот сортирање преку подот штици пред инсталацијата за да изберете крајни табли што најдобро се пар со изгледот што сте после. Пред-избор на тротоарите што ќе лежат до вашите лајсни пред инсталацијата, ќе обезбедат исклучителен резултат што ги исполнува, па дури и ги надминува вашите очекувања.ИТЕМ Спецификации Тип : Ширина на калапот за чевли Производ : 0,5 "Висина Производ : 0,75 " Должина на производот : 90 "Материјал : Површина на бор материјал : Финист на бор : Објавен формат Трим : Не-прилагоден врв на инсталација : Бидејќи овие обврзници од дрво се направени од природен материјал, треба да се очекува варијација во дрво жито и боја на различни парчиња. Без разлика дали сакате или Униформа или вариран изглед помеѓу вашите лајсни и тротоарите, предлагаме да се сортира инсталерот преку подни штици пред инсталацијата за да изберете крајни табли што најдобро се пар со изгледот што го имате. ќе обезбеди исклучителен резултат што ги исполнува, па дури и ги надминува вашите очекувања.

За производот

Купувачите избираат и