.

.

Тера Гранд-Премиум МАЧКА Двоен Заштитен Гигабит 600MHz Етернет Лепенка Кабел За Модем Рутер Lan Мрежа-Изградена Со Позлатени, Заштитени RJ Конектори, Нозете Бели

Тера Гранд-Премиум МАЧКА Двоен Заштитен Гигабит 600MHz Етернет Лепенка Кабел За Модем Рутер Lan Мрежа-Изградена Со Позлатени,

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Tera Grand Premium Двојно Заштитен Cat7 Кружен Кабелвисоки Перформанси Дизајнирани за употреба со 10 Gigabit Ethernet, обезбедува перформанси до 600 MHz и брзина до 10 Gbps. Каде и да користите Кабел CAT5e / CAT6, нашите кабли CAT7 ќе ги постигнат истите или подобри перформанси. Изграден Да Трае Тера Гранд КАТ7 Кружните Кабли се изборот за вашиот дом, канцеларија или мрежа на кампусот.Нивните високи перформанси обезбедуваат МАКСИМАЛНИ брзини сега и во иднина. НАШИОТ CAT7 е подебел и поиздржлив од претходните стандарди, додека останува податлив и лесен за употреба. Оваа дополнителна издржливост и цврстина е дополнителна придобивка од Двојната Заштита. Служи за зголемување на животниот век на каблите и обезбедува поголем поврат на вашата инвестиција. Плаќате за квалитет. Двојно Заштитен за Крајна Заштитанајголемата предност на Нашите КАБЛИ CAT7 е Неговата Двојна Заштита. Секој изопачен пар е поединечно заштитен со Алуминиумска Миларна фолија, а потоа спакуван заедно и заштитен по втор пат Во Конзервирана Бакарна Плетенка која покрива 85% од жицата. ОВА ЗНАЧИТЕЛНО ја подобрува заштитата од Електромагнетни Пречки, Пречки Во Радиофреквенцијата и Вкрстување На Вонземјани, давајќи ни посебна предност во однос на другите единствени заштитени и незаштитени опции.Позлата Изградена со 50 Микрони Позлатени RJ45 Конектори Двојно Заштитени Кабли.

За производот

Купувачите избираат и