.

.

Нито Мотиво 275 55ЗР 111В Гума Со Високи Перформанси

Нито Мотиво 275 55ЗР 111В Гума Со Високи Перформанси

DEN 1.33

Од стока
Достапно.

Мотивот промовира одлично ракување и контрола. Внатрешната структура ја одржува оптималната форма на гумата, дури и под притисок на возење со голема брзина, што му овозможува на моделот внимателно да ја следи површината на патот.Уникатниот дизајн на шарата на гумата е асиметричен и се одликува СО 3д дизајн со повеќе бранови со испреплетен дизајн на бранување. Надворешната област на рамото, со големите блокови на шарите, ја подобрува способноста и моќта за свиоци и маневрирање.Нито Мотиватакарактеристики и Придобивкисите индикатори за тракцијапријатно возење искуство подобрена контрола подобрена способност за свиоципрегледот На Нито Мотивот е гума со високи перформанси, цела сезона произведена за патнички возила и Теренци. Подобреното хидропланирање, исто така, ја подобрува безбедноста при возење во текот на целата година. Гума Раб Не Се Вклучени. Тие визуелно го известуваат возачот дали усогласувањето на возилото е точно или не бидејќи се менуваат со абењето на шарата.Гумата промовира удобно и тивко возачко искуство.Моделот на шарите спортски индикатори за визуелно усогласување лоцирани на двете раменици на гумата паралелно едни на други. Секвенцата на променливата шара на дизајнот на шарата со оптимизиран компјутер создава звучна фреквенција што ја негира бучавата од патот што се создава додека гумите се во движење. Во овие случаи, усогласувањето треба да се поправи пред гумата да развие неправилна шема на абење на шарата. Четирите широки периферни жлебови и рационализираните, отворени странични жлебови ефикасно се спротивставуваат на хидропланирањето во опасни ситуации со елиминирање на водата и кашеста маса од под стапалото на гумата.

За производот

Купувачите избираат и