.

.

Мотор Радијатор Течноста За Ладење Црево КМ-Одговара изберете: 2003-ЛИНКОЛН ЛС

Мотор Радијатор Течноста За Ладење Црево КМ-Одговара изберете: 2003-ЛИНКОЛН ЛС

DEN 475.04

Од стока
Достапно.

Поддржана Од Гаранцијата За Делови За Сервисирање На Мотоцикли која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилерите На Форд/Линколн и Овластените Дистрибутери на Форд. Цревата мора да поминат тестови за статички и динамичен притисок, притисок на пукање И екстремни температури флексибилност тестирана на минус 40 Степени Ф.тестови За Стареење На Топлина отпорност на црево на високи температури од 275 Степени Ф до 300 Степени ф. тестовите За отекување На Цревото го мерат проширувањето на цревото при висок притисок И температури До 285 Степени Ф. тестовите За Потопување помагаат да се обезбеди отпорност на хемиски дефект на изложеност на течноста за ладење. Пукна притисок тестиран до десет пати поголем од максималниот врв работен притисок. Повеќето црева за течноста за ладење се обликувани за да одговараат на апликацијата за лесна инсталација. Гумата ЕПДМ СО врвен квалитет што се користи во повеќето црева е дизајнирана да помогне да се спротивстави на топлина, масло, маснотии, антифриз и сите одобрени адитиви за течноста за ладење. Изградбата НА ЕПДМ често вклучува засилувања, во зависност од примената и употребата, вклучувајќи Ги Кевлар, Номекс, Технора и Вискоза. Сите дизајни На Црево За Мотоцикли се подложени на ригорозни лабораториски и реални тестови за да се обезбедат оригинални перформанси и сигурност на опремата. Возило Врски Автомобил/Камион Линколн ЛС : 2003 - 2005 Радијатор Течноста За Ладење Црево Продолжен.

За производот

Купувачите избираат и