.

.

Свифт Зелени Филтри СГФ-96-ВОК-Хлора Замена На Вода Филтер За Еверпур ЕВ9693-01, Пакет

Свифт Зелени Филтри СГФ-96-ВОК-Хлора Замена На Вода Филтер За Еверпур ЕВ9693-01, Пакет

DEN 1.00

Од стока
Достапно.

Додека конвенционалните јаглеродни филтри се произведуваат со процес на горење што ослободува загадување и емисии на стаклена градина во воздухот, компонентите На брзите Зелени Филтри се произведуваат со помош на нова, иновативна технологија која ги карбонизира исушените кокосови лушпи во затворен, самоодржлив систем. [ Наградуван Свифт Зелени Филтри] - овој висококвалитетен филтер ги намалува : - испарливи органски соединенија-вкус на хлор и мирис - циста - талог, нечистотија и ' рѓа - хлорамин - кертриџ : 7СЛМ . Има 50% повеќе микро-пори за фаќање загадувачи. Сертифициран со ИСТРАЖУВАЊЕ И Тестирање НА IAPMO ДО NSF/ANSI 42 за специфичните тврдења за изведба потврдени и потврдени со податоци за тестирање. [ЕКО - ПРИЈАТЕЛСКИ] - Сите Брзи Зелени Филтри користат целосно компоненти за рециклирање и се произведени со користење на иновативни, еколошки методи. Кокосовиот јаглерод е супериорен во однос на другите извори на активиран јаглерод. Нашите филтри се направени со активен јаглен произведен со помош на нова технологија која ги карбонизира исушените кокосови лушпи. Овој уникатен процес потоа ги доловува и претвора овие емисии во корисна топлинска енергија. 100% рециклирање.Swift Green Филтри SGF-96-38 VOC-CHLORA комерцијален филтер за вода е компатибилна замена На Everpure обезбедувајќи свежа, чиста и одлична вода за пиење со вкус. [ВОДЕЧКА ФИЛТРАЦИЈА во ИНДУСТРИЈАТА]-Произведена со употреба на кокосов јаглерод кој содржи 50% повеќе микро-пори за намалување на загадувачите во споредба со традиционалните извори на јаглеродни филтри.

За производот

Купувачите избираат и