.

.

Вериком Мбв5у-Кат-5е Совет Цврст Столб р Кабел, 1.000 стапки

Вериком Мбв5у-Кат-5е Совет Цврст Столб р Кабел, 1.000 стапки

DEN 2.67

Од стока
Достапно.

Направете безбедни врски со ЦМР Кабелот СО Цврст Кревач СО ВРВ 5Е 5Е. Кутијата за влечење од 1.000 стапки со црн ВРВ CAT5 E цврст бакарен кабел cmr е идеална за апликации за комуникација со податоци со голема брзина. Со четири незаштитени изопачени парови (U/UPP), кабелот е УЛ-наведен, etl-наведен, CSA и rohs во согласност. Кабелот е зафатен до 350 ghz, а кабелот има ПВЦ јакна со оценка НА CMR со последователни маркери за стапала. Кабелот има и доживотна гаранција. 8,5 мил дебелина. 3/4 во. х 66 стапки. Отпорен на сонце, вода, масло, киселини, алкалии и корозивни хемикалии. Изолира спојки до 600 волти. УЛ (Р) 510. Рохс 2011/65/ЕУ во согласност. Црно. 30 стапки.

За производот

Купувачите избираат и