.

.

Сваровски Кристална Ѕвездена Прашина Хемиско Пенкало-Светло Зелена-5354899

Сваровски Кристална Ѕвездена Прашина Хемиско Пенкало-Светло Зелена-5354899

DEN 0.67

Од стока
Достапно.

Искра како што пишувате со ова рафинирано ново издание на нашето најпродавано Кристално Пенкало Со Ѕвездена Прашина, кое сега доаѓа со клип. Идеален за подарување дизајнот се одликува со светло зелено лакирано метално буре со розово позлатени метални акценти централен прстен што го прикажува логото На Сваровски и пенливи кристали поставени со употреба на кристална техника. Висококвалитетното полнење може да се замени. Големина 5 1/4 х 3/8. Искра како што пишувате со ова рафинирано ново издание на нашето најпродавано Кристално Пенкало Со Ѕвездена Прашина, кое сега доаѓа со клип. Идеален за подарување дизајнот се одликува со светло зелено лакирано метално буре со розово злато : позлатени метални акценти централен прстен што го прикажува логото На Сваровски и пенливи кристали поставени со употреба на кристална техника. Високиот : квалитетно полнење може да се замени. Големина 5 1/4 х 3/8.

За производот

Купувачите избираат и