.

.

Performix® Plasti Dip® Pearlizer? Брусница Бисер Спреј боја оз. Може

Performix® Plasti Dip® Pearlizer? Брусница Бисер Спреј боја оз. Може

DEN 1.00

Од стока
Достапно.

Ако сакате да дадете нешто што бисер изгледа лесно и сигурно, Performix го нуди Овој Plasti dip Pearlizer во аеросолна конзерва од 11 унци. Овој спреј на производот лесно го премачкува и го менува изгледот на секој предмет што претходно бил покриен со Пласти натопи. Направен од истите производители На Пласти Натопи, овој производ гарантирано ќе работи се додека се нанесува на чиста, сува површина која претходно била обложена со Пласти натопи. Погледнете ги упатствата за повеќе детали за најдобрата апликација. Пласти Натопи продадени одделно. Пласти Натопи Перлизатор Од Performix. 11оз аеросол може. Може да се нанесе на која било површина претходно обложена со Пласти натопи. Лесно даваат предмети што бисер изглед. Спрејови на лесно за брза апликација. Погледнете ги упатствата за информации за употребата.

За производот

Купувачите избираат и