.

.

Пилот, ПИЛ31265, Г-Ролери За Гел Што Се Повлекува, Десетина

Пилот, ПИЛ31265, Г-Ролери За Гел Што Се Повлекува, Десетина

DEN 255.20

Од стока
Достапно.

Премиум, пенкалата за ролери со гел што се повлекува испорачуваат супер-мазно пишување со својата формула со долго пишување, отпорна на размаска, гел мастило. Проѕирното буре има контурен гумен стисок за удобност при пишување и го прикажува снабдувањето со мастило. Користете го клипот за прикачување на џебови, тетратки и многу повеќе. Едноставно притиснете го клипот одозгора за да ја повлечете фината точка. Г2-7 Ролери За Гел што Се Повлекуваат се полнат. Пилот Г2 -7 Стигнале Гел Ролери Пенкала, 12 / Десетина (Количина) Докажано Број 1 Најдолго Пишување наспроти просекот на врвот гел мастило брендови. Непречено пишување г2 гел мастило. Контуриран гумен зафат за удобност при пишување. Проѕирен барел ви овозможува да го следите снабдувањето со мастило. Се повлекува и се полни.

За производот

Купувачите избираат и