.

.

Играјте вештачка трева за домашни миленици игралиште и паркови во затворен простор на отворено подрачје

Играјте вештачка трева за домашни миленици игралиште и паркови во затворен простор на отворено подрачје

DEN 3.00

Од стока
Достапно.

Нашата трева е дизајнирана да изгледа природно зелена. Тревата отпорна на временските услови и УВ изгледа природно зелена, никогаш нема да избледи, никогаш не солзи и трае долго. Можно е сенката да се разликува малку дури и ако купите две со иста големина на трева.Тревата на иднината е тука : елегантни инженерски лопати и еколошки иновации на нозе. Бесплатно без хемикалии и токсин, безбедно е за секој член на семејството. повеќенаменска : ние нудиме сопствени големини.

За производот

Купувачите избираат и