.

.

Дорман 674- Присил за издувни гасови за специфични меѓународни модели, природно

Дорман 674- Присил за издувни гасови за специфични меѓународни модели, природно

DEN 2.33

Од стока
Достапно.

Оваа директна замена на издувните гасови одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналната прицврстувачка опрема. Произведено од квалитетни материјали за долг животен век, тој претрпе стандардно тестирање на индустријата за да обезбеди сигурни перформанси. Со над 80.000 производи поддржани од тим на инженери и експерти на производи со седиште во Соединетите Држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механизми во дворот и правење на себеси низ цела Северна Америка. Идеална замена - Овој издувен стегач одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот стегач на опрема. Издржлива конструкција - Овој издувен стегач е дизајниран за издржливост и е изработен од квалитетни материјали за долг животен век. Економично решение - нуди оригинална изведба на опрема по конкурентна цена. Тестиран квалитет - Овој дел претрпе ригорозно тестирање за да се обезбеди сигурна изведба. Години на модели на возила Овој дел се вклопува : International 8600 Transtar : 2011, 2012, 2013, 2014 Меѓународен простар : 2011, 2012, 2013, 2014 година.

За производот

Купувачите избираат и