.

.

Памук Кордел Супер место за лигавче 3 Синиот сјај Оз

Памук Кордел Супер место за лигавче 3 Синиот сјај Оз

DEN 3.00

Од стока
Достапно.

Супер местото на памукот Кордел е оригиналниот лигав со чудак. Фати многу риби, и еве зошто : Памук Кордел го доби тоа прв пат. Овој легендарен лигавски врзан е полесно да се работи во плитки плевели од повеќето други мамка за мамка, лесно се искачува без водна вегетација и се мавта со падот. Што друго можете да побарате? Гласните тресења и тесните треперливи на памукот Кордел Супер СПОТ диск бас и друга игра риба дива. Затоа што самостојно тоне на супер место самостојно и нејзината длабочина не е контролирана од усна, може да се работи ефикасно во голем опсег на длабочини. Ако водата е плитка, започнете го повлекувањето веднаш и ставете го стабилно со врвот на вашата шипка високо. За подлабоки презентации, забавете го вашиот отпечаток или оставете ја мамката да потоне пред да молите да го работите. Супер место на памук Кордел супер место, 3 ", Сина Шинер : Турнир-калибарски риболов.

За производот

Купувачите избираат и