.

.

Далер-Роуни грузиска Боја На Масло, Цевка од 38 мл, француски Ултрамарин

Далер-Роуни грузиска Боја На Масло, Цевка од 38 мл, француски Ултрамарин

DEN 140.48

Од стока
Достапно.

Оваа маслена боја содржи пигменти кои се избираат внимателно за да обезбедат висок степен на трајност и да одговараат на нијансите на поскапите метални пигменти. Поради нивната внимателна формулација, оваа боја генерално бара многу ограничени количини на медиуми-користете директно од цевката и целосно концентрирајте се на вашиот креативен процес. Постигнете брилијантна боја и текстура со секој удар! Далер-Роуни грузиска Боја На Масло, Цевка од 38 мл, француски Ултрамарин. Економичен. Традиционално изработени и тројно мелени Во Англија. Боите се мешаат и конзистентни од влажни до суви.

За производот

Купувачите избираат и